La Braseria El Coll ofereix una cuina tradicional senzilla però eficaç, especialitzada en productes a la brasa. Tots els plats s’elaboren amb productes de la zona i de molt bona qualitat. El Coll és famós pels seus grans i gustosos entrecots, tot cuit sobre brases de pedra volcànica.

A la carta, de primers plats destaquem les amanides, escalivada, entremesos, assortit d’ibèrics, i els canelons casolans, entre d’altres.

Pel que fa als segons plats destaquem les carns a la brasa, de les quals el xai, el conill i el pollastre són criats a la mateixa masia, i la vedella prové de la Garrotxa. També es fan menús a preu tancat per a grups.

La Braseria El Coll és un restaurant amb encant, amb parets de pedra i amb unes magnífiques vistes de la vall. A més, l’ambient que l’envolta destaca per la seva tranquil·litat. És ideal per a fer un bon àpat gaudint d’un dels llocs més bonics de Catalunya.

CARTA

Horari

  • Dissabte obert de 12 a 18 (sopars amb reserva prèvia).
  • Diumenge obert de 12 a 18.
  • Agost obert cada dia per dinar.

Grups i events privats

Obert entre setmana per a grups (mínim 10 persones) amb reserva prèvia.

Reserva per telèfon

93 852 21 05 · 687 40 48 17 (Enric)

Reserva online